Bag0

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Huomio & Hoito

Tuotteiden ulkoistaminen

Me hallinnoimme ja luokitamme suuren määrän luotettavia valmistajia heidän erityisosaamisensa perusteella, myös rakennetaan erillisiä profiileja jokaiselle toimittajalle, jonka kanssa työskentelemme, ja pisteet ne standardien mukaan: positiivinen kommentti, keskimääräinen tilausaika jne. Tällä sivustolla on aikakauslehti olemassa olevan tavarantoimittajaluettelon arvioiminen näiden köyhien toimittajien poistamiseksi pitävät vain ne, jotka ovat hyvin toimivia ja asiakaslähtöisiä.

Tilausvahvistus

Kuten vaatetusteollisuudessa, puvun koko ja väri ovat arkaluonteisia elementtejä, jotka voivat pilata asiakkaamme ostokokemuksen helposti. Jotta voisimme ratkaista paremmin nämä kertoimet, perustimme tilauksen vahvistusyksikön asiakaspalveluosaston alle; tämä yksikkö on vastuussa tilauksenne yksityiskohtien vahvistamisesta.

Tuotteen tarkastus

Tarkistamme tuotteen ennen sen toimittamista, vaikka tiedämme, että valmistajat ovat kaikki luottavaisia. Tässä on, miten se menee:

1. Tuotteesi tuotetaan täsmälleen meidän järjestämämme aikataulun mukaan, ja tuotettu tuote siirretään keskuksellemme, jonka tarkastaa korkeasti koulutettujen tarkastajien ryhmä.

2. Perustarkistus suoritetaan sen varmistamiseksi, että tuote on järjestyksen mukainen, ja saimme kaikki tilauksessasi määritetyt yksityiskohtaiset vaatimukset.

3. QC-tiimimme tekee perusteellisen tarkastuksen varmistaaksemme, että tuotteen laatu täyttää kansainväliset ISO-laatuvaatimukset, mikä tahansa tuote ei täytä QC-standardeja, palautetaan korvaamista varten.

4. Niille tuotteille, jotka säilyivät QC-tarkastuksessamme, toimitetaan pakkausryhmälle.

Tuotepakkaukset

Pakkausryhmä huolehtii jokaisesta niille siirretystä tuotteesta välttääkseen mahdolliset vauriot pakkausprosessin aikana. Pakkaushenkilöstömme hyväksyy monia uusia tapoja vahvistaa ulkoisia laatikoita, mikä tekee paketista entistä tiiviimmän, vesikaton ja paineenkestävän. Ne myös synkronoivat toimitusaikataulumme suurimpien kuriirien, kuten UPS: n, DHL: n, EMS: n, kanssa. voimme aina saada hyvät paketit, jotka toimitetaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan mahdollisimman pian.

Pakettien seuranta

Pian sen jälkeen, kun paketti on lähetetty, logistiikkakeskus ja järjestelmä lähettävät sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää seurantanumerosi automaattisesti; voit alkaa seurata, missä paketti saapui heti; Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että velvollisuutemme päättyy täällä, koska vastuu on nyt palannut asiakaspalveluosastoon, ja asiakaspalveluedustajamme odottaa aina teidän puolellanne, kunnes pakettisi saapuu turvallisesti ovellesi, mikä tärkeintä, sinä ovat tyytyväisiä vastaanotettuun kohteeseen.

Alla otamme vaatteita esille, mikä ei välttämättä tarkoita sitä, että erikoistumme vain vaatetusteollisuuteen.Kaikki tuote on järkyttynyt saapuessasi ovellesi, jolla on erittäin korkealaatuinen tai täydellisesti sopiva koko? Sivustomme lähdejoukkomme on aina kaivanut ja päivittänyt toimittajaluetteloa varmistaaksemme, että jokaisella tukkuliikkeellä, jälleenmyyjällä tai loppukäyttäjällä voi olla uusimmat tuotteet alimmalla hinnalla.

Miten puhdistaa ja säilyttää?

Tietoja puhdistuksesta

Paras tapa puhdistaa häätpuku tai iltapuku ennen varastoimista on pukeutua laadukkaaseen, ammattimaisempaan puhdistusaineeseen, joka on erikoistunut häätpuvuihin ja iltapuvuihin. Kuitenkin, jos puku on vielä hyvin puhdas vain muutamia pieniä tahroja, on tapoja, joilla henkilö voi käsitellä tai spot-puhdistaa mekko kotona.

1. Selvitä, mitä kangasta mekko on valmistettu. Jos vaate on silkkiä, pitsiä tai vuosikerta, on parempi, että ammattilainen hoitaa sen.

2. Tarkasta mekko huolellisesti paikataksesi mahdolliset tahrat, mukaan lukien hikoilut, elintarvikkeet, nesteet ja meikki. Jos mekko on täyspitkä, helma on todennäköisesti kerännyt likaa.

3. Käytä valkoista, kuivaa, imukykyistä kangasta, jotta satiini pultataan, kun olet asentanut sopivan puhdistusnesteen, kuten seuraavassa vaiheessa kuvataan. Ennen kuin levität nestettä tai puhdistusainetta, testaa se vähemmän näkyvällä kankaan osalla, jotta mekko ei värjää.

4. Levitä viini viinille, hikille ja veren tahroille. Vetyperoksidi voi valkaista kankaita, joten älä anna sen istua kankaalla liian kauan, jos mekko on jokin muu väri kuin valkoinen. Jos käytät mustetta, levitä hiuslakkaa kevyesti. Käytä öljyisiä tahroja, kuten meikkiä tai ruokaa, kuiva puhdistusliuotin tai saippualla ja vedellä.

5. Kun olet värjättänyt mahdollisimman paljon tahraa, levitä muutama tippa valkoista etikkaa ja puhdista uudelleen. Seuraavaksi huuhtele kankaan pinta vedellä, vedä uudelleen ja anna sitten kuivua.

6. Puhdista likainen helma, liota hiusraja muutaman tunnin ajan lämpimässä vedessä, joka on sekoitettu pesuaineeseen, ja varmista, että loput pukeutuvat pois vedestä. Hammastahnalla hiero varovasti hihansuut huuhteluvedellä, jotta kaikki lika irtoaa. Huuhtele huolellisesti vedellä.

7. Älä ripustaa pukeutua ripustimeen kuivumaan sen jälkeen, kun se on puhdistettu. Märkä kangas on raskasta ja mekko voi venyttää tai repiä. Aseta mekko sen sijaan puhtaaseen kuivaus telineeseen. Telineen tulee olla päällystetty muovilla tai vinyylipinnoitettu, koska puusta peräisin olevat halkeamat voivat repiä vaatteen tai ruosteen metallista, joka voisi tahraa mekkoa.

Tietoja säilyttämisestä

Jos otat niin paljon huolta, että säilytätte mekkoasi, kun teit sen valinnassa, sitä voi nauttia perheen periytymisenä tuleville sukupolville.

1. Tallenna pussi, johon mekko tuli, tai tuoda mukanasi muovipussi suojaamaan mekkoa kohti puhdistusainetta.

2. Kysy puhdistusaineelta erityistä happamatonta laatikkoa, jonka avulla voit tallentaa mekkoasi, ja pakkaa se happamattomaan pehmopaperiin. Voit myös ripustaa pukeutumisen hartiasta ompelemalla hihnoja, jotka ovat hieman lyhyempiä kuin vyötärö vyötärölle, asettamalla pehmustettuun ripustimeen ja käärimään puhtaaseen valkoiseen puuvillalevyyn.

3. Säilytä mekko kohtalaisessa, kuivassa paikassa, suorassa auringonvalossa.

4. Tarkista jokaisen vuosipäivän mekko, jotta voit tarkistaa, onko värjättyjä alueita tai tahroja, ja anna pukeutua hengittää.