Bag0

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Käyttöehdot

YLEISKATSAUS

Käymällä sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, ​​olet sitoutunut palveluun ja sitoutuvat noudattamaan seuraavia ehtoja (”Käyttöehdot”, ”Ehdot”), mukaan lukien nämä lisäehdot ja -käytännöt viitataan tässä ja / tai saatavilla hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaimia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällön tekijöitä.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät tai käytät verkkosivustoa. Kun käytät tai käytät mitä tahansa sivuston osaa, hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää sivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaan näihin käyttöehtoihin.

Kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen myymälään, sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Sinun jatkuva käyttösi tai verkkosivustosi käyttö muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

1 JAKSO - ONLINE-SÄILYTYSOLOSUHTEET

Hyväksymällä nämä käyttöehdot voitte todeta, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossa tai provinssissa tai että olet ikä, jossa olet asuinvaltiossa tai provinssissa, ja olet antanut meille suostumuksenne sallia joku pienistä huollettavista käyttää tätä sivustoa. Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, eivätkä sinä, käyttäessäsi Palvelua, rikkoa lainkäyttösi lakeja (mukaan lukien tekijänoikeuslainsäädäntö).

Et saa välittää haittaohjelmia, viruksia tai mitään tuhoisia ominaisuuksia.

Joidenkin ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa palveluiden välitöntä lopettamiseen.

2 JAKSO - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden milloin tahansa kieltäytyä palvelusta kenellekään.

Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomasti ja niihin voidaan liittää (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta; ja b) muutokset verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukauttamiseksi ja mukauttamiseksi niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen välityksellä. Suostut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, kopioimatta, myymättä, myymättä tai hyödyntämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai mitään yhteystietoa sivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain helppokäyttöisyyteen eivätkä rajoita tai muutoin vaikuta näihin ehtoihin.

3 JAKSO - TIETOJEN TARKOITUS, TÄYDELLYYS JA AIKAISUUS

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tämän sivuston materiaali on vain yleistä tietoa, eikä sitä pitäisi käyttää tai käyttää ainoana perustana päätöksentekoon ilman, että neuvotaan ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajallisempia tietolähteitä. Kaikki tämän sivuston materiaalin luottaminen on omalla vastuullasi.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on tarkoitettu vain viitteellesi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustossamme olevia tietoja. Hyväksyt, että sinun velvollisuutesi on seurata sivustomme muutoksia.

4 JAKSO - PALVELUN JA HINNAN MUUTOKSET

Tuotteemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai sen osan tai sisällön) ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa. Emme ole vastuussa teille tai kolmannelle osapuolelle palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

5 JAKSO - TUOTTEET JA PALVELUT

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettuja määriä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuspolitiikkamme mukaisesti.

Olemme tehneet kaikkemme näyttääksemme mahdollisimman tarkasti myymälässämme näkyvät tuotteemme värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytön minkä tahansa värin näyttö on tarkka.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme tai Palvelujamme myyntiä kenellekään henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikki tuotteiden tai tuotteiden hinnoittelun kuvaukset voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Mikä tahansa tarjous tuotteista tai palveluista, jotka on tehty tällä sivustolla, on mitätön, jos se on kielletty.

Emme takaa, että tuotteiden ostamien tai hankkimien tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelussa ilmenevät virheet korjataan.

6 JAKSO - Laskutus- ja tilitietojen tarkkuus

Pidätämme oikeuden hylätä minkä tahansa tilauksen, jonka annat meille. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä per henkilö, kotitalous tai tilausta. Näihin rajoituksiin voi sisältyä tilauksia, jotka on antanut sama asiakastili, sama luottokortti ja / tai tilaukset, joissa käytetään samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköposti- ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka yksinmyymälässämme näyttävät sijoittavan jälleenmyyjät, jälleenmyyjät tai jakelijat.

Sitoudut toimittamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat ostotiedot ja tilitiedot kaikista myymälässämme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, niin että voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Tarkempia tietoja saat palauttamispolitiikastamme.

7 JAKSO - KOLMANSIEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt palvelut, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla palvelumme kautta, voivat sisältää aineistoja kolmansilta osapuolilta.

Kolmannen osapuolen linkit tällä sivustolla voivat ohjata sinut kolmannen osapuolen sivustoihin, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tarkastelusta tai arvioinnista, emmekä takaa eikä ole vastuussa mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai kolmansien osapuolien muista materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingosta tai vahingosta, joka liittyy tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivujen yhteydessä tehtyjen tapahtumien ostamiseen tai käyttöön. Tarkista kolmannen osapuolen käytännöt ja käytännöt huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään tapahtumia. Kolmannen osapuolen tuotteisiin olisi kohdistettava valituksia, vaatimuksia, huolenaiheita tai kysymyksiä.

8 JAKSO - KÄYTTÄJÄN HUOMAUTUKSET, PALAUTE JA MUUT TIEDOT

Jos lähetät pyynnöstä tiettyjä erityisiä huomautuksia (esimerkiksi kilpailutietoja) tai ilman pyyntöä, lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muita materiaaleja, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten (yhteisesti "kommentit"), olet samaa mieltä siitä, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muuten käyttää millä tahansa välineellä meille lähettämiäsi kommentteja. Olemme ja emme ole millään tavoin velvollisia pitämään kommentteja luottamuksellisina; (2) maksaa korvauksia kaikista huomautuksista; tai (3) vastata kaikkiin huomautuksiin.

Voimme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka määrittelemme omalla harkintamme mukaan, ovat lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, uhkaavia, halveksivia, pornografisia, epämiellyttäviä tai muuten vastenmielisiä tai loukataan jonkin osapuolen henkistä omaisuutta tai näitä käyttöehtoja.

Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeutta, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muita henkilökohtaisia ​​tai omistusoikeuksia. Hyväksyt myös, että kommenttisi eivät sisällä libelousia tai muuten lainvastaisia, väärinkäyttäviä tai räikeitä materiaaleja, eivätkä sisällä mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevani joku muu kuin itse tai harhaanjohtaa meitä tai kolmansia osapuolia muusta syystä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden tarkkuudesta. Emme ota vastuuta eikä ota vastuuta mistään kommenteista, jotka olet kirjoittanut teille tai kolmannelle osapuolelle.

9 JAKSO - HENKILÖTIETOJA

Henkilötietojesi lähettäminen myymälän kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

10 JAKSO - VIRHEET, VAHVISTUKSET JA ILMOITUKSET

Joskus sivustossamme tai Palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tarjouksiin, kuljetusmaksuihin, kuljetusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai laiminlyönnit sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos kaikki Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen).

Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään tietoja Palvelussa tai millään muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, paitsi jos laki sitä edellyttää. Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa ei ole määritelty mitään päivitystä tai päivityspäivää, joka osoittaisi, että kaikki Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

11 JAKSO - KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden käyttöehtojen mukaisten kieltojen lisäksi sinulla on kiellettyä käyttää sivustoa tai sen sisältöä: a) laittomassa tarkoituksessa; b) pyytää muita suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkoa kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; d) loukata tai loukata immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; e) sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, etniseen alkuperään, rotuun, ikään, kansalliseen alkuperään tai vammaisuuteen perustuvan häirinnän, väärinkäytön, loukkaamisen, uhkailun, loukkaamisen, syrjinnän, uhkailun, syrjinnän, syrjinnän, syrjinnän tai syrjinnän; f) esittää vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; g) lähettää tai lähettää viruksia tai muita haitallisia koodeja, joita käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, jotka vaikuttavat Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilökohtaista tietoa; (i) roskapostiin, phishiin, farmassiin, tekosyytteeseen, hämähäkkeeseen, ryömintään tai kaavioon; (j) mistä tahansa harhasta tai moraalittomasta tarkoituksesta; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön rikkomalla kiellettyjä käyttötapoja.

12 JAKSO - TAKUUN VASTUULLISUUS; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, edustaa tai takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, ajoissa, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelun käytöstä saadut tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että ajoittain voimme poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai käyttökelvottomuus on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelut ja palvelut, jotka on toimitettu sinulle palvelun kautta, ovat (paitsi jos olemme nimenomaisesti ilmoittaneet) käytettävissämme "sellaisina kuin ne ovat" ja "käytettävissä" ilman mitään esityksiä, takuita tai minkäänlaisia ​​ehtoja. implisiittinen, mukaan lukien kaikki kaupallisesti kannattavat takuut tai edellytykset, myyntikelpoinen laatu, sopivuus tiettyyn tarkoitukseen, kestävyys, otsikko ja rikkominen.

DylanQueen, johtajamme, virkailijoiden, työntekijöiden, tytäryhtiöiden, toimihenkilöiden, urakoitsijoiden, tavarantoimittajien, palveluntarjoajien tai lisenssinantajien ei missään tapauksessa ole vastuussa mahdollisista vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistavista, erityisistä tai seuraamukselliset vahingot, mukaan lukien ilman rajoituksia menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetykset, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot, jotka perustuvat sopimukseen, vahingonkorvaukseen (myös huolimattomuuteen), tiettyyn vastuuseen tai muuten, jotka aiheutuvat sinun Palvelun kautta hankitun palvelun tai minkä tahansa muun palvelun tai minkä tahansa muun tuotteen käyttämiseen liittyvän vaatimuksen käyttäminen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, minkä tahansa sisällön virheet tai puutteet tai muu Palvelun käytön tai palvelun kautta lähetetyn, lähettämän tai muuten saatavana olevan sisällön (tai tuotteen) seurauksena aiheutunut menetys tai vahinko, vaikka siitä olisi ilmoitettu niiden mahdollisuudesta. Koska jotkin valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli vastuuta seuraamuksellisista tai satunnaisista vahingoista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueissa vastuumme rajoittuu laissa sallittuun enimmäismäärään.

13 JAKSO - ILMOITTAMINEN

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään harmittomia DylanQueenia ja emoyhtiömme, tytäryhtiöitä, tytäryhtiöitä, yhteistyökumppaneita, virkailijoita, johtajia, edustajia, urakoitsijoita, lisenssinantajia, palveluntarjoajia, alihankkijoita, toimittajia, harjoittelijoita ja työntekijöitä, jotka ovat vaarattomia vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuullinen kolmansien osapuolten suorittamat asianajajan palkkiot, jotka aiheutuvat näiden palvelussuhteen ehtojen tai niiden sisältämien asiakirjojen rikkomisesta tai siitä, että ne ovat viittauksina tai minkä tahansa lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisen vuoksi.

14 JAKSO - TARKASTELU

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys on todettu lainvastaiseksi, mitätöimättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen säännös on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvottoman osan katsotaan olevan irtisanottu näistä käyttöehdoista Palvelu, tällainen määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

15 JAKSO - PÄÄTTÄMINEN

Ennen irtisanomispäivää aiheutuvien osapuolten velvollisuudet ja velvollisuudet pysyvät voimassa tämän sopimuksen irtisanomiseksi kaikkiin tarkoituksiin.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellei sinua tai meitä lopeta. Voit lopettaa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme tai lopetat sivuston käytön.

Jos teemme yksin, jos epäilet, että epäilet, että olet epäonnistunut noudattamaan näitä käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja olet vastuussa kaikista maksettavista summista ja päättymispäivämäärä; ja / tai voivat siten kieltää pääsyn Palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).

Ei-julkista arvostelua. Sopimuksen aikana ja sen jälkeen suostut ottamaan mitään sellaista toimenpidettä, joka on tarkoitettu tai on perusteltua odottaa vahingoittavan Yhtiötä tai sen mainetta tai joiden voidaan kohtuudella olettaa johtavan epätoivottuun tai epäedulliseen julkisuuteen, jos ole kuullut takaisin vähintään 4 työpäivää. Jos tätä termiä rikotaan, pidätämme oikeuden lopettaa sopimus ilman korvausta.

16 JAKSO - YLEINEN SOPIMUS

Se, että me emme käytä tai noudata näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä, ei ole luopuminen tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai Palvelun suhteen julkaisemat käytännöt tai toimintatavat muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen teidän ja meidän välillä ja hallitsevat palvelun käyttöä, joka korvaa aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset joko suullisesti tai kirjallisesti, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aikaisemmat käyttöehtojen versiot).

Kaikkia epäselvyyksiä näiden palvelussuhteen ehtojen tulkinnassa ei saa tulkita laatijalle.

17 JAKSO - PALVELUJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Sivuston tai Palvelun jatkuva käyttö tai käyttö näiden Palveluehtojen muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

18 JAKSO - TOIMITUKSET JA SOVELLETTAVAT TULLIT JA VEROT

Riippuen maasta, jolle annat ohjeita toimeksiannon lähettämiseen, tilauksellesi voidaan soveltaa tuontiveroja, tulleja ja maksuja ja / tai muita vastaavia valtion veroja, tulleja tai maksuja (yhteisesti ”tullit ja verot”). Olet vastuussa kaikkien tällaisten tullien ja verojen maksamisesta riippumatta siitä, milloin laskutetaan tai veloitetaan maksut ja verot. Emme voi valvoa näitä maksuja, sillä tullipolitiikka vaihtelee suuresti eri maissa. Kun asetat tilauksen, johon sovellettavat tullit ja verot ovat voimassa, sinun suorittamiesi maksujen ja verojen laskeminen voi tapahtua vasta tilauksen tekemisen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa saatte tietoa veloitettavien tullien ja verojen määrästä ennen kuin saat luottokorttisi tai kuitisi meille lähetykselläsi. Joissakin tapauksissa tullien ja verojen laskeminen voi aiheuttaa toimitusviiveen, joka ylittää alkuperäiset toimitusennusteet.

Company name:IMERLE LTD

Address:Union House, 111 New Union Street, Coventry, England, CV1 2NT