Bag0

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Laatutakuu

Luotettu

Yli 200 000 asiakkaan luottaa ja laskee. DylanQueen on yksi maailman johtavista häät- ja muodollisista mekkoista, jolla on hyvä maine tarjotakseen täydellisiä mekkoja missä tahansa tilanteessa. Teemme kauniita mekkoja naisille ja tytöille maailmanlaajuisesti päivittäin ja tyytyväisten morsiamien määrä kasvaa jatkuvasti.

Mukautettu räätälöity

Kaikki häät ja muodolliset mekot ovat muokattavissa. Jokainen kappale on räätälöity yksilöllisesti asiakkaan antamien kokojen ja toimenpiteiden mukaan.

Paras laatu

Paras pukeutuja ja kokeneita suunnittelijoita palkataan, jotka käyttävät uusimpia tuotantotekniikoita räätälöimään mekkoasi. Puvut ja mekot on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joissa on hieno ammattitaito. Täysin vuorattu käsin ommeltuilla helmillä ja koristeilla.

Fantastinen toimitus

Shipping Worldwide, jossa on lyhyet toimitusajat ja kohtuullinen toimitusmaksu. Pitkäaikainen suhde tunnettuihin kuljettajiin eri puolilta maailmaa varmistaa, että tilauksesi on turvallinen ja nopea tapa kotiovellesi.

Erinomainen asiakaspalvelu

Ei ole väliä kuka ja missä olet, kun haluat tehdä tilauksen tai antaa meille arvokkaita neuvoja, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin milloin tahansa. Arvostamme suhdetta kanssasi, minkä vuoksi asiakaspalvelutiimimme on täällä auttamaan. 24/7 live chat -palvelu on käytettävissä kaikkien tiedustelujen tekemiseen. Sinun tyytyväisyys on tärkein prioriteettimme.