Bag0

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Miten Valita

Jokainen nainen haluaa näyttää täydelliseltä häät tai muut viralliset julkiset tilaisuudet. Alla oleva sovitusoppaassa on joitakin tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä, kun valitset kehon tyypin ja teeman täydellisen tyylin.

1. A-linja

A-linjan siluetti on yleisesti flattering, tytön paras ystävä. Leikkaamalla varovasti hartioilta alas, se luistaa käyrät pikemminkin kuin tarttumasta niihin, jotta luodaan tyylikäs siluetti.

Onko tämä tyyli sinulle? Jos olet petite A-Line lisää pituuden illuusion; jos olet pitkä, se voi lisätä täyteyttä, ja jos sinulla on käyrät, joita haluat mieluummin peittää, A-linja tekee niin.

2. Tanssiaismekot

Kaikkein perinteisin puku siluetteista, pallo puku lisää käyrät korostamalla vyötärö ja virtaa sulavasti täyteen hameeseen. Hame on hieno piilossa koko lantion ja luoden upea tiimalasin luku.

Onko tämä tyyli sinulle? Täydellinen valinta muodollisiin tai "satujen" innoittamiin tapahtumiin, pallopuku tyyli tekee ihanan klassisesta hääpuvusta. Katsokaa suurimman osan kehon tyypeistä.

3. Sivu

Kuvio-hugging-pylväskengät tulevat moniin eri olkaimettomiin ja backless-tyyliin. Tämä moderni tyyli on tullut suosittu morsiamien keskuudessa, jotka haluavat tyylikkään tai rantaviivan.

Onko tämä tyyli sinulle? Tyylikäs valinta kaikille, joilla on leveät hartiat tai hoikka, urheilullinen rakennus, se voi myös pidentää petite-figuuria. Kuitenkin, jos on tiettyjä alueita, joita et halua korostaa, se ei välttämättä ole sinulle tyyli.

4. Trumpetti/Merenneito

Tunnetaan myös nimellä trumpetti tai “fit and flare”, merenneito-leningit asennetaan yläreunaan ja hohtavat dramaattisesti polven ympärille.

Onko tämä tyyli sinulle? Merenneito-siluetit korostavat rintakehää, vyötäröä ja lonkat antavat tiimalasin hahmon, joten se sopii täydellisesti käyrien näyttämiseen.

5. Empire-tyylinen

Tämä imperiumin siluetti sisältää korkean vyötärön suoraan rinnan alla. Ulkonäkö voi olla joko pehmeä tai virtaava tai rakenteellisempi ja klassinen riippuen käytetystä kankaasta ja leikkauksesta.

Onko tämä tyyli sinulle? Imperiumin siluetti kiinnittää huomiota ja parantaa vyötäröä samalla kun pehmentää lantiota, mikä tekee siitä suurta etsiä useimmille kehon tyypeille.

6. Lyhyt/Mini

Super sassy morsian, yhä suositumpi morsiamen mini päättyy hyvin polvien yläpuolelle ja on täydellinen näyttämään pari seksikäs nastat.

Onko tämä tyyli sinulle? Se soveltuu parhaiten epävirallisiin tai ulkona oleviin häihin ja on erityisen sopiva kesäjuhlille. Yhtä imartelevaa pidemmille morsiamille, joilla on pitkät jalat tai lyhyemmät morsiamet, jotka haluavat ilmestyä pitempään heidän erityispäivänä.

7. Polvipituinen

Toinen suuri etsiminen rento morsian, tämä puku on helma loppupuolella polven alapuolella.

Onko tämä tyyli sinulle? Monet petite tai curvy morsiamet valitsevat tämän tyylin sekä eleganssia että mukavuutta. Paras cocktail häät vastaanotot tai häät aikana lämpiminä kuukausina.

8. Polvenalle

Teepituisiin mekkoihin kuuluu helmassa, joka laskee polven pohjan ja vasikan pohjan väliin, luoden tyylikkään mutta rento tyyliin. Tämä tyyli on suosittu 1950-luvulla, ja se on hyvä valinta niille, jotka haluavat lisätä vintage-kosketuksen hääjuhliin.

Onko tämä tyyli sinulle? Teepituiset mekot ovat ihanteellisia jalkojen näyttämiseen ja kiinnittämiseen kauniiseen kenkään! Suosittu valinta "toisena" pukeutumisena, joka vaihtuu vastaanottoon.

9. Nilkka-pituus

Nilkka-puku on pääntiessä nilkkoihin nähden, mikä osoittaa jalat ja kengät. Hame voi olla joko täysi tai sopiva.

Onko tämä tyyli sinulle? Erinomainen morsiamet, jotka haluavat esitellä itsensä älykkäänä, tyylikkäänä ja modernina. Koska tämä hameen helma ei kosketa maata, se on myös erittäin toivottu ulkona häät tai morsian, joka ei vain halua vieraita astumasta dylanqueeniin!

10. Lattiaahipova pituus

Vain hieman pidempi kuin nilkan pituinen hääpuku, tämän tyylin hame ei ole tarkoitettu vetämään lattialle, vaan kelluu vain tuumaa sen yläpuolella. Joissakin lattiapituisissa mekkoissa on yksityiskohtia, jotka pitävät helmaa korostettuna.

Onko tämä tyyli sinulle? Sen sijaan, että kengät ja jalkasi peittäisivät pukeutumisenne, niiden näkyminen voi usein tasapainottaa häätesarjan. Miksi ei lisätä toista väriä häätyhdistelmäänsi, esimerkiksi punaiseksi, ja käytä samaa väriä kenkiä? Vieraat ovat miellyttävän yllättyneitä, kun he näkevät silmiinpistävän kengän parin, joka menee ulos käytävällä kävelemällä.