Bag0

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Ota Yhteyttä

Myynnin jälkeinen tuki:


 

Jos sinulla on kysyttävää tilaustilasta ja muista myynnin jälkeisestä tuesta, kirjaudu sisään Omat tilaukset -kohtaan ja napsauta järjestystä, johon tarvitset apua. Yksityiskohtaisesta tilaussivusta voit helposti tarkistaa tilaustietoja, seurata tilausten etenemistä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai valituksia saamistasi kohteista, ota meihin yhteyttä.

Kaikki Myyntitutkimukset käsitellään perusteellisesti. Vastaamme heti, kun meillä on tulos, ole kärsivällinen. Kyselyä ei jätetä vastaamatta.

Voit lähettää valituksen vaiheiden jälkeen, tiimimme huolehtii siitä yhden työpäivän kuluessa, tarkista tilisi säännöllisesti saadaksesi uusimman päivityksen, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse samanaikaisesti. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin yleensä yhden työpäivän kuluessa.

Pre-sales-tuki:


 

Jos sinulla on kysyttävää ennen tilauksen tekemistä, käy ystävällisesti ohjekeskuksessamme. Ohjekeskus tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Lisäksi meillä on ystävällisiä palveluedustajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua. Pyrimme tarjoamaan sinulle erinomaista asiakaspalvelua, ja teemme niin paljon kuin pystymme tehostamaan ostokokemustasi. Jos sinulla on kysymyksiä, huomautuksia tai neuvoja, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Sähköposti: [email protected]

 


 

Lähetä kyselysi

* Pakolliset kentät